1 вересня - це початок нового навчального року, важливий день в житті кожного учня та вчителя. Сьогодні шкільна родина Ужгородського ліцею "Лідер" поповнилась сотнею першокласників. Несміливими кроками та хвилюючись учні вийшли на шкільне подвір'я. Вітання директора ліцею Комарницького М.Н., інспекторки освітньої безпеки Анталовської М.М. та представників ГО "Крила янголів" щиро прозвучали зі сцени. Змінили гостей учасники колективу "Лідер Денс" із танцем "Ми українці." Розповіли про свої очікування та переживання й першокласники.
Щиро подякували Збройним Силам України за можливість святкувати сьогодін, а також пом'ятули тих, хто віддав своє життя за наше майбутнє. І щоб підтримати військових, сьогодні ми встановили скриню від ГО "Крила янголів" для збору коштів на FPV дрони.
Тож ще раз вітаємо З ДНЕМ ЗНАНЬ! Нехай будуть підвладні всі шкільні та життєві завдання, а допитливість і захопленість ведуть до нових радісних відкриттів. Бажаємо цікавих уроків, відмінних оцінок і великих перемог.
Перший урок - це завжди хвилююча подія.
2 вересня відбулася зворушлива зустріч із захисником ЗСУ, офіцером ССО, який завітав до учнів 3-А класу. Під час зустрічі офіцер розповів учням про воєнні будні, про братерство і дружбу, які допомагають вижити під час боїв. Діти висловили вдячність Захиснику за його мужність та побажали швидкої перемоги.
Слава Україні!
 
  

Напишіть нам