Упродовж лютого і березня учнями, батьками та педагогами було проведено підготовку до Шостого обласного фестивалю-конкурсу "Воскресни, писанко!" У нашому закладі цей фестиваль планувалося провести 13 березня. Але реалії сьогодення внесли свої корективи. Через введення карантину фестиваль довелося відмінити.

      Але ми змогли провести його за допомогою соціальних мереж. Вдома батьки разом з дітьми вже підготовлені роботи фотографували та надсилали через месенджер Viber чи на електронну адресу педагога-організатора. Далі Олександра Миколаївна підписала кожне фото і поширила в соціальній мережі Facebook. Усі фотографії писанок, рушничків та цілих композицій Ви можете переглянути на сторінці УЗОШ І-ІІІ ст. №20 - ліцею "Лідер" в соціальній мережі.

        Кожна фотографія особлива! Адже відображає традиції окремої родини, на ній зображено частинку душі творця. Усі писанки неповторні, чудові та створені з любов'ю. Також учні з батьками створили композиції до Пасхи, вишили рушники. А учень 8-А класу Андрецканич Олександр випалив картину "Happy Easter" на фанері. На деяких фото є й творці цих робіт. Навіть те, як розставлені роботи, який фон для фотографії підібрано, говорить про креативність учнів та їх батьків. Сподіваємось, що наступного року ми зможемо милуватись такими роботами особисто.

P.S. Щиро вдячні учням, батькам та вчителям, які долучилися до цьогорічного фестивалю "Воскресни, писанко!"

   

   

 

Напишіть нам